25 юни 2010

Хомосексуалният фашизъм

Статия от Versus – блог за различно мнение


* Публикувам статията със съгласието на автора, като се надявам читателите, които се вълнуват от темата, да споделят мнението си.


Случвало ли ви се е да заявите в интернет пространството, че според вас хомосексуализмът не е приемлив. Пробвайте! Тутакси ще ви се нахвърли банда хомосексуални талибани. Реакцията им е като заучена по учебник.

Първа фаза

Ти си с предразсъдъци, в кой век живееш?

Втора фаза (ако упорстваш)

Ти си нацист/ привърженик на Расате/ хомофоб/ хейтър (ако си по-деликатен, си криптохейтър).

Трета фаза (ако още не си се засрамил)

Ти си скрит гей и те е яд, че нямаш сили да го признаеш.

Предполагам, че гейактивистите преминават през някакви семинарни обучения, иначе не мога да си обясня защо всички следват същия алгоритъм неотклонно.

Имало е време, когато хомосексуалистите са били дискриминирани. Това е безспорно. Самото им съществуване е било наказуемо. Днес хомосексуалистите имат равни права и дискриминацията им в развитите страни е вече история.

Сега обаче хомоактивистите си връщат за времената на дискриминация с тормоз над всеки, който не счита хомосексуализма за нормален.

Приемливо е да считаш например консервативното християнство за ненормално.

Приемливо е да считаш консервативния ислям за ненормален.

И не само в областта на религията. Приемливо е, примерно, да считаме чалгата за ненормална.

В областта на сексуалността, е приемливо да считаме зоофилията за ненормална, при все че, формално погледнато, никому не вреди.

Но ако считаш хомосексуализма за ненормален, тогава вече ще имаш проблем и може да станеш жертва на своеобразно аутодафе.

В Европа все повече назряват белезите на този нов вид фашизъм.

* През 1995 година шведският свещеник Ейк Грийн беше изправен пред съда заради проповед, в която изложил библейската позиция, определяща хомосексуализма като нечистота. Слава Богу, този съдебен процес не доведе до осъждането на пастора, но той беше сериозен сигнал за това докъде се стремят да стигнат хомосексуалните радикалисти.
* В Обединеното кралство беше въведено задължително обучение за учителите, провеждано от гейактивисти, в което преподавателите да бъдат „просвещавани“ в нормалността на хомосексуализма. Британски учител, след като посетил такъв курс, протестирал с писмо срещу агресивното налагане на мнение и бил тутакси отстранен (линк) .
* Мис Калифорния 2009 Carrie Prejean бе лишена от титлата си, понеже на конкурса „Мис САЩ“ се изказа скептично за гей-браковете. На въпрос на гей член на журито дали трябва да бъдат легализирани гей-браковете, тя отговаря:
„Well I think it’s great that Americans are able to choose one way or the other. We live in a land where you can choose same-sex marriage or opposite marriage. And, you know what, in my country, in my family, I think that, I believe that marriage should be between a man and a woman, no offense to anybody out there. But that’s how I was raised and I believe that it should be between a man and a woman.“

* Отговорът и не съдържа никаква омраза, тя подчертава свободното право на всеки да избира. Накрая съвсем деликатно изказва мнението си, че бракът според нея е между мъж и жена. Тази „дързост“ и коства титлата.
* В България хомосексуалните активисти също прилагат целенасочен тормоз над всички, които считат хомосексуализма за ненормален. И не само. Автори на учебници са притискани да включват промоция на хомосексуализма. Езиковеди са притискани да премахват думи от речниците. Оказва се натиск хомосексуалната култура да се промотира в училище.

Това са белезите на това, което може съвсем аргументирано да бъде определено като хомосексуален фашизъм.

Трябва да се отбележи, че хомосексуалният фашизъм не се явява реакция на всички хомосексуалисти. Повечето от тях живеят добре интегрирани в обществото, без да натрапват на околните различността си. Тези, които налагат хомофашизма, са гей-активистите. Принципно, почти всеки вид активизъм е уродливо и крайно явление. Но когато се цели разправа с несъгласните, положението би следвало да се обяви за опасно. Идеологията на този нов феномен е реакционна. Тя се аргументира с дискриминацията на хомосексуалистите в миналото и цели налагането на ответна дискриминация към всички, които имат възражения срещу културата на хомосексуализма.

Хомосексуалният фашизъм все по-рядко се бори срещу насаждането на омраза и против агресията срещу гейовете. Жертви на тази нова идеология вече стават обикновени хора, нямащи нищо общо с подобни крайности, а защитаващи традиционните ценности.

Накрая искам да завърша с

Моята лична позиция.

Аз съм против (и винаги съм бил) срещу всякакъв вид агресия и дискриминация. Всеки има право да живее на тази земя и да е свободен в действията си, дотолкова доколкото не нарушава свободата на другите.

Например аз съм християнин, но приемам правото християнството да бъде обявявано за неприемливо за който счита така, както и правото на другите да критикуват моите убеждения и начин на живот, също така правото им да ги считат за ненормални.

Точно заради признаването на това право на другите да критикуват моите ценности, аз приемам за редно да имам реципрочното право да правя същото. Не е ли това демокрацията и свободата на словото? Правата би следвало да са равни за всички. Както и границите.

Тормозът (словесен и физически) над разсъждаващите различно следва да се счита за недопустим както от едната, така и от другата страна на барикадата.

Подпишете Петиция срещу натрапването на хомосексуализма

Владимир Буковски: Гейове и феминистки превзеха властта. Започна нова Оруелска епоха
------------------------------
За тези, които не са имали възможност да присъстват на гей-парада - любопитен репортаж от
блога на MadWizard

90 коментара:

 1. Това е точно и ясно! И от мен браво!:)

  ОтговорИзтриване
 2. Трето браво! Аз никого не мразя, всеки има правото да се самоопределя, без да го натрапва на другите! Но идеята за парада не ми харесва:D

  ОтговорИзтриване
 3. Kal4o, oще един факт:
  Разпространение на филми, промотиращи педофилия и секс между роднини ("Съзряването на Максимо Оливерос”, The Icky and Kathy Thrilogy, 1999), прожектирани по време на гей-парада и петия гей-фестивал през 2009 г.
  Това се твърди от авторите на Петицията срещу натрапването на хомосексуализма.

  ОтговорИзтриване
 4. Троянският кон и превзетите седем крепостни стени:
  1 крепост-мъжката полигамия,въпреки,че мъжете и жените винаги се раждат равен брой
  2 крепост - кастова сегрегация - мъжете без жени са роби,войници,евнуси,монаси,слуги
  3 крепост - полова и расова дискриминация - жената от харема е помощничка(слугиня)на мъжа
  4 крепост - проституция - войниците и робите имат позволението да ходят в публичен дом
  5 крепост - мъжете ,останали без жени се "чифтосват" вместо да се бунтуват - содомия
  6 крепост - суеверие,оправдаващо неправдата и линчуване на недоволните
  7 крепост - позволено е да се чете само една книга и то тази,която оправдава насилието и неправдата - само Корана;само Политикономия и пр.

  ОтговорИзтриване
 5. Проблема е там, че обратните ще и проведат парада утре (или когато там е), пак ще се стигне до дребни сблъсъци, които определени телевизии ще раздухат, ще се проведе дебат в Червената къща, който ще разисква проблемите на хомосексуалните в България, а накрая всичко това ще бъде отразено от определени телевизии, които са получили пари да гоотразят точно по определен начин.
  На другия ден някоя от телевизиите ще пусне репортаж за двама невинни нежни младежи, които се рахождат в Борисовата градина хванати за ръце и мечтаят за времената, когато ще бъдат легализирани еднополовите бракове в България.

  ОтговорИзтриване
 6. Всеки решава сам за себе си какъв да е!Никой няма право да му се бърка в избора..обаче не ми харесва идеята за гей-парада! ;)

  ОтговорИзтриване
 7. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 8. Поправих си правописните грешки...:)
  Щом, демонстрацията на някаква сексуалност не ви е по вкуса, защо нямате петиция и срещу розовите сърца във всички форми и размери на Свети Валентин, Нима не ни надуват главите с думи, реклами и какво ли още не цял месец преди него. Защо протестирате само срещу изявата на хомо сексуалност, а не срещу изявата на сексуалност по принцип?
  Изразът " хомесексуализмът е неприемлив" е безсмислица. Приемлива и то основно за човека, който я ...практикува, е всеки вид сексуалност, която не наранява други хора.
  Защо няма петиция срещу рекламите на една марка мастика, която открито и особено грозно пропагандира хетеросексуалността?
  Смятате ли, че е редно ако вие г-н Бочев или авторката на статията се целувате с любимия си човек на улицата някой да ви направи забележка или да реши, че му натрапвате сексуалността си, защото той/тя примерно се въздържа от секс?

  ОтговорИзтриване
 9. kathryn, опасявам се, че сте прочела най-вече заглавието на статията. Затова, вероятно, не ми стана ясно статията ли коментирате... :)

  ОтговорИзтриване
 10. Защото това е нормално, затова. Иначе, ако тръгнем по обратния път, ще трябва да забраним късите поли, потниците и голите гърбове защото показват вторични (а някъи дрехи и направо първичните) полови белези. И тогава, зада не натрапваме каквато и да било сексуалност, ще ви облечем жените в бурки и ще те питам тогава какви ще ми ги редиш по форумите.
  Хомосексуализмът НЕ Е нормален. А фашизъм е насилственото му налагане за нормален.

  ОтговорИзтриване
 11. Много точно казано! Стремежът към отмъщение и насаждане на омраза между хората, е водещ у активистите и точно това създава проблемите.

  ОтговорИзтриване
 12. Израза "хомосексуален фашизъм" ми е абсолютно неясен. Коментирам позицията изразена в статията и последвалите коментари. Нали така трябва?
  И ако съм ви се сторила многословна / признавам си, такава съм/ и заради това не съм била добре разбрана, ще го кажа в едно изречение.
  Абсолютно несъгласна съм с написаното в статията и в последвалите коментари.
  Убедена съм, че вие, като човек кайто иска да има право на мнение, без да бъде атакуван след това заради него ще постъпите по правилния начин ;)

  ОтговорИзтриване
 13. Съжалявам, че се повтарям. След репликата на господина с врабчетата, ще трябва да спра да коментирам по темата. Не бих искала дори и виртуално да участвам в разговор с хора, с подобни позиции.

  ОтговорИзтриване
 14. Всеки има право на мнение. Не виждам нищо лошо и в това, мненията да бъдат "атакувани", стига да е аргументирано и без лични нападки. :)

  ОтговорИзтриване
 15. Ама че работа, написах толкова дълъг пост, а възникна грешка при публикуването...Явно така е трябвало.

  Ами да кажа с две думи, тогава - и аз благодаря, най-после нещо нормално, а не все заклеймяването - махам те от приятелския ми лист, щом си хомофоб.
  Ами, реших аз, да напиша да се вижда, че съм противник на хомозексуализма и парадирането със сексуалната ориентация, та да ме махнат от приятелските си листи. Няма какво да се залъгваме вече.

  Само ме боли за децата ми посоката в която тръгна света - сега сме първата част от 21-ви век - а по-натам какво ли ще се натресе на главите им?! Ще поискат от тях да приемат крадците, убийците, педофилите, содомитите и какво ли още? Ше бъде нормално ли?!

  Защитаването на семейните, религиозните и моралните ценности, вече се превърна в престъпление...Както и партиите - вчера гледах по новините, печелейки електорат, се надпреварват коя ще подкрепи гейпарада и коя - не...Последователите на Костов - ами подкрепяли парада, но не и гейбраковете. Зелените побързаха още преди време да подкрепят...
  Ама нямало да шестват с гейовете - ами защо не?! Оноя скоро ше викнат, че който не шества с тях, е против тях - като нищо и това ще стане...
  Вече 3-та година - ами твърдо решени хората да ни превъзпитат и да ни накарат да свикнем с парадирането на хомосексуалността. Предните две години успешно с измитах от София, барабар с децата, но сега няма да мога.

  И както е тръгнало, нас ще превъзпитат, не ние, ние сме губещите. Само дето списъка с човешките права всеки си го дописва, както му е изгодно...

  ОтговорИзтриване
 16. Честно казано въобще не ме интересува сексуалната ориентация на хората, стига да не искат да я споделят с мен. Гейовете не ми пречат, стига да няма някой точно зад мен, тогава леко започвам да се притеснявам :) Нека си правят гей паради, пак не ми пречат, само да не врънкат защо не ходим там и не ги подкрепяме. Найн, няма да стъпя там.

  Тук изникват няколко въпроса. Ако гей-двойка иска да осинови малко дете, как бихте гледали на такова нещо и как това би повлияло на психиката му?

  Много ми харесва статията, да спомена и аз :)

  ОтговорИзтриване
 17. Много добре изразена позиция, браво, Пламене! Подкрепям с две ръце!

  ОтговорИзтриване
 18. Ти си с предразсъдъци, в кой век живееш?

  ;)

  ОтговорИзтриване
 19. Стига с тия чуждици, какви хомо са, аз ги знам като педераси

  ОтговорИзтриване
 20. Извинявам се, че забравих да спомена наименованието на би дамската част - лезбийките.

  П.П. Трябва да наричаме нещата на чист Български език !!!

  ОтговорИзтриване
 21. Ама каква стана тя бе, братя? Да те е срам да кажеш нейде, че ебеш мадами?!

  ОтговорИзтриване
 22. Има една приказка че дърво което не дава плодове му трябва брадва

  ОтговорИзтриване
 23. Ти си нацист/ привърженик на Расате/ хомофоб/ хейтър!!!

  ;)

  ОтговорИзтриване
 24. Подкрепям напълно мнението на автора на статията. Света съществува благодарение на нормалната любов, така както е определена от Твореца. Всички останали интерпретации са плод на болни мозъци и ненормалност, независимо дали е по рождение или по подражание. Не е изключено младежите да се изпедерастят, за да им се обръща внимание и за да бъдат "по-модерни".
  Най-лошото е, че много бързо прихващаме лошото от западната цивилизация, докато за хубавите неща се изискват повече усилия. Когато двама са на различни нива, по-лесно е горния да слезе надолу, защото за обратното се искат повече усилия.
  Не одобрявам парадите, защото тези които ги организират се целят по-нависоко. Нашето общество е достатъчно толерантно, но на тях не им стига.

  ОтговорИзтриване
 25. Добавям още едно обвинение, което хомофашистите отправят към здравите /неболни/ мъже с нормална ориентация: мачизъм. Преди няколко години научих, че това било голямо провинение, заради което би трябвало да се гърча от чувство за вина.

  ОтговорИзтриване
 26. Поздравления за позицията! Мисля, че покварата и атаката към крехките млади сърца е част от световната конспирация.Чист сатанизъм, средство за унищожение и начин да богатеят, против интересите на цивилизацията!

  ОтговорИзтриване
 27. Нищо против педерастите-много съм против педерастията, а още повече съм против налагането на ценностната с-ма че само чрез педерастия може да се развиваш и да си някой

  ОтговорИзтриване
 28. В статията има неточност. Титлата на Carrie Prejean не е отнета заради изказването й против гей-браковете (макар да е доста оплювана заради това), а заради нарушаване на договора. Има нейно секс видео и единствената причина да не е пуснато в интернет е твърдението, че тогава тя е била на 17 г (според притежателя на видеото обаче това не е вярно).

  Всеки има право да живее както му е угодно щом не пречи на останалите. Нямам нищо против всеки да демонстрира каквото си иска. Смятам, че изказвания от сорта "хомосексуализма не е нормален" издават невежество.

  ОтговорИзтриване
 29. "Празни мисли на един празен човек". Който иска да го приема като намек, който иска - като произведение на Джером К. Джером.

  ОтговорИзтриване
 30. хм, проблемът е много по-голям и се изявява особено силно в сферата на изкуствата, където нормалните трябва да се представят за обратни, за да печелят място под слънцето.
  имам колега архитект, който докато се наложи сред гилдията в чужбина, дълго време 'не се съпротивляваше' на мъжките ласки.
  а на мен и мъжа ми ни се налага всеки ден да кръстосваме шпаги с педали, които не знаят къде се слага пердето, но умело кършат трътки (освен китки) и омайват съпругите на селските депутати, получили тяхното доверие, защото са симпатични младежи (т.е. не са заплаха), дори не се и сещат, че са предложени единствено и само, защото са любовници на мъжете им.
  има разбира се много добри дизайнери - професионалисти, но малцина са тези, които са попаднали на тях. когато видиш продукта на труда им - веднага става ясно кой какъв е
  в този смисъл: хората се ценят по това което правят, а не с кого си лягат, но нека не подценяваме и начинът по който го постигат
  и не, няма да се поклоня пред колегите (и др. хора на изкуството), които трябва да се правят на гейове, за да бъдат признати, това е долно и грозно
  за мен това са тези, които ще отидат да се демонстрират, фалшивите, лошото е, че парадът отново е яхнат от политически мераци
  а можеше да бъде просто един красив фестивал или карнавал... съдете журналята за тази простотия :)

  ОтговорИзтриване
 31. Много интересно пишеш
  Поздравявам те

  ОтговорИзтриване
 32. @ Павел Борисов Николов
  Към кого е адресиран Вашия "намек"? :)

  ОтговорИзтриване
 33. Голямо БРАВО от мен за статията. Много добра и точно в целта.

  ОтговорИзтриване
 34. Педераски работи... Прекалено внимание им обръщаме!
  Педерасите и лесбийките са като дребничките мъже и малките племена (пр., т.нар. „македонци“) - пълна липса на самочувствие и досадни - до самоунижение, опити да докажат собствената си значимост... Оставете ги на спокойствие и не забравяйте приказката, че стъпиш ли в лайната няма как да не се уплискаш.

  ОтговорИзтриване
 35. А, кой ще подкрепи, садо-мазохистите, некрофилите и споменатите зоофили. И да се промотират в началното училище. Айде, догодина - "София - прайд (!?!?!?!) садо-мазо, му-му, Вси светии"

  ОтговорИзтриване
 36. Защо сравняваш хомосексуалистите и садомазохистите с некрофилите и зоофилите? Що за глупост! При първите има свободен избор, а при вторите няма.

  ОтговорИзтриване
 37. Ако хомосексуалния фашизъм е измислен термин или неясен, то колко по-измислен е хомофобията.

  Всъщност лезбийките, понеже те са главните действащи лица, демек педитата са прекалено пасивни, си правят ако реклама, например случая в борисовата градина, където е ограбен и убит младеж, и те се опитват от това, наистина гнусно престъпление, да изкарат, че едва ли не бил убит щото е гей, което е абсолютно недоказуемо и са си го измислили.

  Статията е хубава. Но хората са НЕВЕЖИ и взимат за чиста монета всичко свързано с тоелрантност, расизъм и т.н., без да проверяват НЕВЕРНИТЕ данни от лизбийско-феминистките организации (тя джемини е точно такава).

  ОтговорИзтриване
 38. Да бе. След педалите с ВИК способности какво следва? Да сметнем за нормално, че комщийката се такова с булдога си и много и се иска да се ожени за него? А пък селския идиот е влюбен в козата на дядо си и иска да се ожени за нея?

  ОтговорИзтриване
 39. Пламене,
  Ще си позволя едно малко отклонение от твоята гледна точка, защото в противен случай темата ще бъде едностранно представена и оценена. От опита които имам знам, че всичко е въпрос на гледна точка. До преди две-три години, и аз както останалите 95% от коментиралите поста щях да кажа браво! Но годините минават, и аз постепенно променям много от възгледите си. От крайно негативно отношение към различните, през безразличие та до разбиране. Предполагам първия въпрос, който би възникнал сред повечето четящи ще бъде – този гей е? Не, не е. Когато говорим за едно половите сношения, трябва да имаме предвид техния генезис. Хомосапиенс не е първоизточника на хомосексуал! Предполагам повечето от вас са гледали анимал планет ? За тези, които не са ще разкажа какви са приликите и разликите между горилите и шимпанзетата. Първите са агресивни и хетеросексуални. Самците живеят в компанията на повечко женски индивиди. Изневярата се наказва по не особено цивилизован спрямо нашите разбирания начин, а за педерастия можем да говорим в редките изключения, когато доминиращия алфа самец споходи някой претендент. При шимпанзетата хомосексуализма е широко разпространен, но като цяло те си остават бисексуални. В повечето случай мъжките не знаят кой е баща на новороденото и за това сред шимпанзетата няма агресия спрямо новородените, за разлика например от хищниците, които убиват чуждите малки, за да може женската да се разгони и роди тяхно поколение. Въпроса е на какво се дължи тази разлика, между сравнително сходни видове? И отговора е на топките. Разликата в размера на топките между шимпанзетата и горилите е голям. При първите, този орган се е развил с цел максимален успех при репродуцирането, но голямото количество тестостерон кара мъжките да се задоволяват по нетрадиционен за нас начин. Къде сме ние? Ако приемем Дарвиновата теория за еволюцията за вярна, то ние сме по средата или поне нашите топки са някъде там. При човешкия вид едно половите актове са разделени на два основни вида- насилствен и доброволен. Желанието от страна на някой негови индивиди да унизят себеподобни, като ги подложат на насилствено сношение и други, които изпитват искрено удоволствие и го споделят доброволно със индивидите от своя пол. Защо обаче и двете страни се обвиняват в агресия? Много просто, защото другия е различен! Лично аз нямам нищо против гейовете, дори се забавлявам от демонстрациите на тяхната сексуална ориентация. Но това е моята позиция. Други се радват на педерастите, които насилствено налагат сексуалните си щения, а трети не възприемат и двата вида. Коментари и мнения по въпроса дал господ, но както казах и в началото – всичко е въпрос на гледна точка ;)

  ОтговорИзтриване
 40. Емо, много хубаво, но човек като има семейство и деца почва да мисли по-различно.

  Приеми, че хората според Дарвиновата теория са повече като горилите.

  Просто не искат други с увредени гени да се смесват с обществото им. И че агресията към гейовете е просто закодирана в гените ни. Разбира се ако вярваш, че сме произлезли от маймуните. Тогава чисто научно няма никаква логика в това да се променя нагласата на населението, понеже това е неосъзнат подтик на гените, предавани им от поколение на поколение.

  От друга страна мъжките шимпанзета изяждат другите мъжки, след като го убият в бой. Може би и това трябва да приемем за нормално?

  Не става дума за различие, а за нормалност.

  Разбира се ако приемем това за шимпанзетата, че е нормално да са хомосексуални, можем да приемем за нормално и канибализма им.

  Всичко въпрос на гледна точка.

  За мен, чисто еволюционно, омразата към хомосескуалните има точен генетичен характер.

  Пък и при животните няма равенство. НИКЪДЕ в животинския свят. Винаги има водачи, силни, с по силни гени, които си ги пласират и по слаби, които биват унижавани и подчинени.

  Т.н. равноправие е измислица, не по малка от всяка религия.

  :-).

  Всъщност с годините може да си изпедерастял. Нали знаеш, че човек може да свикне със всичко. Малко по малко, като ти говорят, че това е нормално и почват да го вярваш, НО пак това не е научно обосновано, както по горе написах. Равноправието към гейовете (дори равноправието като цяло) няма нищо общо с еволюцията.

  ОтговорИзтриване
 41. Емо, благодаря ти за мнението. Ще направя само пояснение, че не съм автор на статията, но подкрепям авторовата позиция. Другото, което искам да кажа е, че никъде в статията не намирам твърдения, които да изразяват омраза към хомосексуалистите, така че, ако ми позволиш да се пошегувам, спокойно можеш да кажеш "браво" след по-внимателен прочит и с по-малко предубеденост. :)
  Накрая, с риск за пореден път да бъда уличен в невежество (не от теб, разбира се), ще си призная, че не вярвам на нито една думичка от Давиновата теория. :)
  Ама това е, както се казва, друга тема, сходна с онази - за яйцето и кокошката.
  Ако понятието Бог бъде игнорирано, бихме нагазили в доста удобни за "обяснения" води. Но не съм този, който би се заел с подобна духовна кастрация.
  Както казваш, всичко е въпрос на гледна точка. И на топки. :)
  Благодаря ти още веднъж, приятелю.

  ОтговорИзтриване
 42. Аз съм авторът на статията и първо да благодаря на Пламен за интереса към статията! Благодаря и на коментиралите за хубавите думи!
  По въпроса имам още статии от преди години, но бих препоръчал на хората, които все още не са загрижени за хомофашизма един чужд материал http://www.mamaitatko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55:2010-02-04-23-03-06

  Бисексуалност при животните се среща, само че в природата хомосексуалността е брак, понеже пречи за оцеляването на вида. Това, че има два пола е важно за природата, понеже така се "освежава" генетичния материал. При животните основна задача са индивида е да създаде поколение. При хората сексът има и друг смисъл, което не прави еднополовите сношения нормални.
  При хората хомосексуализмът не се наследява, а е въпрос на решение. Доказателство за това е, че при еднояйчните близнаци, ако единият е хомосексуалист, другият в повечето случаи не е.
  Хомосексуализмът ако се унаследяваше, би се изгубил в поколенията, понеже хомосексуалитите по-рядко оставят поколение.

  ОтговорИзтриване
 43. А, и ловеца! Какво ще кажеш за свободния избор на копрофилите - онези дето обичат да ядат лайна. Да им организираме и на тях един прайд - като в Испания, дето се бият с домати. Ама тия не с домати, а общинската фирма "Чистота" да им подсигури две три цистерни с матрял. И да го обявят за неучебен ден. Така ли си преставяш свободния избор и цивилизованото поведение?

  ОтговорИзтриване
 44. Пламене,
  Знаеш, че не съм предубеден, ако бях нямаше да коментирам. Исках просто да покажа своята гледна точка, а тя е, че еволюционно погледнато е съвсем нормално да съществуват хора с ориентация различна от традиционната. Дали демонстрират, коментират или рекламират себе си няма никакво значение, защото не е заразно. Тяхното състояние е въпрос на природни процеси. Сигурно има и такива, които го правят с комерсиални цели, но според мен те са малцина. Защо изказвам мнението си? Просто не мога да приема факта, че в Рим, Атина и Спарта са възприемали преди 2000 г. въпроса много по-толерантно и цивилизовано, отколкото "високо развитото" ни общество ;)

  ОтговорИзтриване
 45. Ми да, времето на Калигула, да речем, си е било върховно. Кеф отвсякъде. :) Само можем да си мечтаем за подобни времена. :))

  ОтговорИзтриване
 46. Всеки няма нищо против обратните... Докато не му дойде в дома. Лицемери ли сме или ни е страх да си кажем, че ни насаждат как да мислим и какви да бъдем с чалга, хомо, момо и тем подобни? Ми не ща пък да възпитавам децата си в педерастия, щото съм старомодна романтичка и не ща разни си псевдоосвободени характери да ми казват, че съм за единайсти век!
  Браво, Пламене, за позицията!
  И възнамерявам да се целувам с мъже по улицата, нека ме задържи полицията за неморално поведение, ама ха.

  ОтговорИзтриване
 47. @Емо По времето на Древна Гърция и Рим е било престижно знатните мъже да имат "любовник" в тинейджърска възраст. От там произлиза думата "педераст" (не си спомням как беше на класически гръцки, но на съвременен гръцки "педя" са деца. Тази извратеност е била много характерна за античния свят http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0f/Oxford_Pederasty.jpg
  Ако искаме да подражаваме на римската и гръцка култури, следва да приветстваме и това.
  Това са факти, подминавани от хомофашистката пропаганда.

  ОтговорИзтриване
 48. Като гледам, въпросът се върти около християнство и антихристиянство.

  ОтговорИзтриване
 49. Педофилията се преследва от закона, никога не съм чувала цитиране на този аспект на гръцката култура като аргумент в полза на политическото маневриране по отношения на хомосексуалните връзки.

  Впрочем, подобни връзки (момчета, възрастни мъже) е имало в Япония, Китай и още куп други държави. И?
  Във Венеция куртизанките пък са били приемани с почести.
  И?

  Иначе казано, избирателното цитиране на разни пасажи от човешката история, без да се съобразяваме с настоящето, е меко казано смешно и адски патетично.

  ОтговорИзтриване
 50. Може ли някой да дефинира парадиране със сексуалност, че ми писна вече да го гледам този израз.

  Държането за ръце парадиране ли е? А целуването?
  Полуголи представители на единия или другия пол полуголи или имитиращи сексуални актове на снимки, на живо, на кино, на реклама, това парадиране ли?
  А парадиране ли е да носиш къса пола, висок ток и ниско изрязано деколте?
  Още, парадиране ли е да се ожениш в църква, оповестявайки на всички сексуалната си ориентация и намерението да се отдадеш на (може би) моногамен живот с еди-кой-си-човек?

  Толкова много въпроси...

  Бих повярвала, че хомосексуалността всъщност не представлява никакъв проблем и обществото ни е преодоляло напълно евентуалните стереотипи и вече се стига до лично предпочитание, ако в паметта ми не бяха живи твърде много примери, в които фашисти (алтермедия са само един пример) не призовават открито за насилие.

  Бих повярвала, че темата вече се отнася до каква степен личния живот трябва да бъде споделян, ако не си спомнях ясно София Червенкова и колегата й, които щяха да получат инфаркт от смях, докато четяха, че мой познат гей се е самоубил (може би, това така и не се доказа).

  Изобщо, бих повярвала в тези твърдения, ако твърде често не се използваше лицемерното "ама да не ми го натрапват", като под натрапва се разбира "по никакъв начин да не демонстрират сексуалността си, нито с дрехи, нито с жестове, нито с каквито и да е било примери на близост, щото не ме къдри".

  ОтговорИзтриване
 51. Вярвам, че всеки има право на мнение, но не мога да избия от главата си четени писма и книги (част от специалността ми, която изучавам в момента в университета), разисквания от хора, относно тъмнокожите и как те нямали нищо против тях, никой не избира как се ражда, просто да не им парадират наоколо, с техните си танци, с музиката си, с обичаите си, с телата си, да не ги гледат в ресторантите, кафетата, кината, клубовете и заведенията. Нямат нищо против тях, просто не искат да са около тях, да идат някъде другаде и да не ги занимават със себе си.
  Няма как да не бъдете сравнени с тях, защото да определяш някого на база на сексуалността му е просто тъжно.

  Да, вярно е, всеки сам решава как се държи с околните и какво харесва и какво не харесва. Въпросът е... какво се случва с тези хора, които всички вие не харесвате? Къде отиват те, какво се случва с тях? И как комуникирате с тях (защото със сигурност поне един от вас има сред познатите си човек с хомосексуална ориентация, който си седи скрит, защото го е страх от оценяването, съденето, пренебрежението, презренеието и негативизма, с което го третират просто, защото е хомосексуален).

  ОтговорИзтриване
 52. Нейсе, това са моите две стотинки по темата.
  Нямам как да ида на парада, но според мен тук не става дума просто за "вижте ме, аз съм гей" и повече за "аз се различавам от останалите по нещо, как точно имате намерение да се отнесете към мен, когато разберете, че се различавам от вас?".

  П.П. Извинете за множеството коментари, просто не се събраха само в един.

  ОтговорИзтриване
 53. И някой да обясни също така какво значи "налагане на хомосексуализъм" щото и това не е много ясно. Някой те кара да насила да ставаш гей ли?

  До Kalinvv: Те и глупаците пречат на оцеляването на вида ама ей на, размножават се, че дори и повече. И гените за тъпанарщина са брак ама си се предават усилено.

  ОтговорИзтриване
 54. Няма гени за тъпанарщина.

  ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина) е изградена само от четири протеина - тимин, аденин, гуанин и цитозин.
  Гените не са нищо повече от инструкции как да се напише даден протеин.
  ямаме чисто 'човешки' гени. Ако вземем човешки ген и го сложим в мишка, тя ще го използва все едно си е неин. Комбинацията от гени вече влияе за някакви неща, но това е друго.
  Основното, което казвам е, че сексуалността не се унаследява.

  Налагането на толерантност не е същото като налага на хомосексуалност. Можем да видим много повече налагане на хетеросексуалност и полови роли (социални роли) навсякъде (медии, кино, изкуство, образование), отколкото на хомосексуалност. Рекламите все още се правят с презумпцията, че зрителите са хетеросексуални бели мъже, същото важи и за киното и за много книги (чик лит само по себе си е интересна абоминация). Много списания са посветени единствено на затвърждаване на бялата хетеросексуалност на мъжете (и как трябва да се държат) и дебелото подчертаване, че мъжете и жените са едва ли не два напълно различни и неразбираеми вида. Същото правят и много женски списания.

  ОтговорИзтриване
 55. Ения, а кво ще кажеш за нарцистите - тези дето се възбуждат от себе си. Дето обичат да се гледат, слушат, четат.

  ОтговорИзтриване
 56. Какво общо има между нарцисизъм и сексуалност точно? Еле пък с генетика, наследственост и прочие от останалите неща, които се коментират?

  ОтговорИзтриване
 57. Моля в коментарите си да се придържате към темата.

  ОтговорИзтриване
 58. Енея, не става дума за налагане на толерантност, а на за налагане на хомосексуализъм. Посочих примери, а още по-фрапиращи има в http://www.mamaitatko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55:2010-02-04-23-03-06
  Тук не говорим за хора, които призовават към насилие, пиша за хора, които просто заявяват, че хомосексуализмът не е нормален, което е обективната истина.
  Наследствеността е много по-сложна, отколкото си я представяш. Сексуалността се влияе от половите хормони - женските - естрогени, които осигуряват това, което наричаме женственост, (дори такива неща като заоблените форми в женското тяло) и мъжкият - тестостерона, който осигурява това, което наричаме мъжественост (дори и присъщата за мъжа известна агресивност). В този смисъл известни компоненти (поне касаещи първичната сексуалност) се унаследяват, очевидно.
  По-голяма роля за развитието на сексуалността обаче има възпитанието и средата. Точно затова обявяването на хомосексуализма за нормален отваря вратата за "производството" на хомосексуалисти чрез подходяща пропаганда и възпитание. Това е опасно.
  Има и други доказани факти. Като например факта, че хомосексуалната педофилия се среща три пъти повече от хетеросексуалната.
  Тази статия обаче не е насочена да доказва, че хомосексуализма е патология (с това се занимавам другаде), а да защити правото ми (както моето, така и на другите) да казват това. Понеже на Запад вече това става все по трудно. Хора с подобна позиция биват реално репресирани.

  ОтговорИзтриване
 59. Тук не става дума за омраза към хомосексуалистите. Лично познавам двама открити такива и нямам никакви проблеми в отношенията си с тях, уважавам го и мисля, че срещам и тяхното уважение, при все че поне единият знае какви са възгледите ми. Тук става дума за противодействие на терора срещу тези, които не мислят, че хомосексуализмът е нормален и против насилственото налагане на хомосексуална пропаганда още от детските градини, което се случва на Запад.

  ОтговорИзтриване
 60. @Hunter Тъпаците са много по-адаптивни и ако оцеляването в човешкото общество беше както в животинския свят, те нямат задръжки, безскрупулни са и газят всичко наред, така че те ще са последните оцелели. Както и хлебарките ще са последните оцелели, ако стане глобална катастрофа. Впрочем хлебарката може да живее без глава няколко дни. Умира не поради липса на глава, а от глад.

  ОтговорИзтриване
 61. eneya, не съм сигурен, че трябва да се намесвам активно в коментирането на тази статия, не само поради причината, че не съм авторът, а и поради факта, че по-голямата част от коментарите като че ли са в посока "да" или "не" на хомосексуализма. За мое съжаление. Или - "да" или "не" на парада.
  Пространството гъмжи от подобни "да - не" теми. А аз не търся конфронтация.
  Пропуска се очевидното или поне аз видях в статията друго. Затова я публикувах. Става дума за агресивността на гей-активистите и за нормалното право на отговор.
  Гей-активистите дори не са оторизирани представители на мнозинството от "обикновени" хомосексуалисти. Или са толкова представители, колкото един бивш пожарникар и охранител, в момента премиер, е мой представител. Колкото тулупите в парламента са мои представители.
  Разговарял съм с гейове, които също не одобряват поведението на "своите" активисти.
  Освен това става дума за политика. За експлоатация на хомосексуализма с политически цели. Става дума за манипулация, за игра с нематериални ценности, за обръщане на ценностни системи. За толериране и налагане на поведенчески модели и за извличане на облаги от това.

  ОтговорИзтриване
 62. Смятам,че трябва да се проявява разбиране по въпроса,понеже остават много неясноти.
  1.Думата "гей" от какъв език произлиза и как характеризира хората зад нея.
  2.Например думата "педераст" произхожда от гръцки от думите "педос" - момче и думата "ерастос" - любещ.Има се предвид според тълковния речник за "мъжеложство".
  3.И двата термина са чужди на нашия език и не дават ясна представа на несведущите читатели за какво точно става дума.В един по стар тълковен речник чужд на разни западни евфемизми, но близък до народното разбиране за проблема открих българската дума "дупедавец" сиреч пасивен педераст,който/всичко е цитат/дава дупе, за да се възползва активния педераст,сиреч "дупеебец".
  4.Именно от гледна точка на разбирането,когато се разговаря с такива хора е редно най-напред да се запитат в качеството си на какви се представят сиреч/харесва ми тази стара дума сиреч/ като пасивни ,които не им достигат активни или активни на които не им достигат нови и по-млади пасивни попълнения та имат нужда от пропаганда.
  5.Да си представим,че всички хора на планетата се поддадат на пропагандата и станат хомосексуални.Това означава край на еволюцията на човека понеже ще изчезне естествения отбор,както е спряла при маймуните,където хомо и педофилията е силно застъпена.Ами ако повечето решат да станат активни или всички,откъде ще се намерят нови дупета или тогава изхода ще е в содомията.
  Това са истинските проблеми назовани с истинските им имена.

  ОтговорИзтриване
 63. Впрочем попаднах на интересно видео, публикувано от гей-организация.http://www.vbox7.com/play:7ce722ae
  Който има търпение, нека го изгледа.
  Гостува пазарджишки общинар. Люба Кулезич заявява, че след такива изявления този човек трябва да бъде арестуван на излизане от телевизионното студио.
  Моля някой да ми отговори, за кое конкретно изявление общинаря трябва да бъде арестуван.
  Ако не, то тогава ето ви още един пример на откровен хомофашизъм.

  ОтговорИзтриване
 64. По повод на последния коментар, който, за мое съжаление, е анонимен, ще кажа, че и аз не приемам манипулативните евфемизми. Освен това има премного факти, доказващи връзката между понятията "хомосексуалност" и "педофилия". Повечето от тях са извадки от криминалните хроники. (Процентът на педофилите сред хомосексуалистите е с пъти по-висок от този, сред хетеросексуалните).
  Така и не разбрах разликата, която хомосексуалните активисти държат да се прави, между педераст и гей. Както не разбирам разликата между циганин и ром. (Имам приятели цигани, които с гордост /pride/ се наричат цигани). Както масово се налага и вече успешно се е наложило, че турското робство било "присъствие"...
  Както казах по-горе - става дума за политика.
  За никакви "нарушени" малцинствени права на хомосексуалистите не може да се говори днес в западния свят, включително и на територията на това, което е останало от бившата държава България.
  Това е популистки блъф. Борба за привилегии, а не за равноправие. Борба във времето на олигархическото "присъствие", която се води (все по-успешно) от силните на деня срещу слабите.

  ОтговорИзтриване
 65. Извинете но аз напускам дискусията. Не заради друго, а защото току що ми заявиха в прав текст, че човек може да бъде възпитан гей (което води до интересния въпрос, къде точно ги възпитават тези гейове, в училище ли, вкъщи ли, в литературата, която се чете ли, в медиите ли, от филмите и списанията ли). Много често слушам как гей хората искали да направят децата гей (и тук става тъмна логиката, защо аджеба ще им е да искат нещо такова). Искам да знам кои са тия организации дето го искат. И искам примери за това в България. Ако ще говорим за България, да го правим.

  Последно, самото заглавие е адски интересни избрано... хомо... фашизъм? Очаквам примери на момента на гей хора за насилие на хора, които се различават от тях по сексуалност, раса, етност, пол... Очаквам примерни изказвания, публикации, публични изяви, в които гей хората твърдят, че които не са гей не заслужават да живеят, че те са венецът на човешката цивилизация и са uber mensh, очаквам го, защото ако не го видя, значи някой не знае какво значи фашизъм и използва думата за единия ефект.

  За последно, като ще се балтавим с външни препратки - в Уганда се опитват да криминализират хомосексуалността, а в арабски държави директно убиват.

  ОтговорИзтриване
 66. Енея ще ти дам един пример. От истински случай.

  Момиче в тийн възраст, има си приятел. Бива брутално изнасилена от рецидивист. Много тежък случай. Години възстановяване от травмата. В момента тя се счита за лесбийка. Има доверие единствено на жени.

  Станала е такава, защото:

  1) родена е такава
  2) насилието върху нея в възраст, която се развива сексуално е променило до погнуса отношението й към мъжете и т.н.

  Коя от тези точки според теб е по близко до истината?

  Ето едно такова "възпитание".

  Мога да ти кажа подобен случай и за мой познат от мъжки пол. Резултата е същият.

  Както и много от травеститите, които проституират са от детски домове, системно изнасилвани и т.н. Не може човек да каже, че такива хора са се родили такива. Те са с множество травми, психически проблеми и сексуалното им съзряване, което е вторично в човека, е доста изкривено от тези травми.

  Както и смятам сравнението между хомосексуалността и расизма за доста невежо. Самите феминистки организации като джемини използват това невежестно на хората, да се правят на онеправдани, аз не съм видял и ЕДИН случай гей да е онеправдан, а познавам такива.

  За хомофашизма е толкова измислено определение, колкото и хомофобията, едва ли не страх от гейовете, като това си е просто неприемане на ненормалното.

  Както ако детето ти се роди с 6 пръста - нормално ли е? Ами не. Медицински не. Но повечето хора, това е изследвано, имат инстинктивна погнуса от такива изменения, точно защото генетично, човек подсъзнателно избира или харесва "здрави" гени. Има хиляди изследвания в тази посока. Приемете, че такава мнима толерантност кара хората да са лицемери.

  Както редица генетични заболявания, от които нито хората, нито животните са защитени.

  ОтговорИзтриване
 67. Eneya, в статията съм дал няколко примера как се налага с насилие хомосексуалната култура. В предишни постове на няколко пъти давах линк към статия, в която се описва какво се случва в някои щати на САЩ, родители биват арестувани, ако отказват детето им да бъде подлагано на хомосексуална пропаганда. Люба Кулезич в клип, публикуван от ЛГТБ-действие заявява, че пазарджишки общинар трябва да бъде арестуван на излизане от телевизионното студио, при все че неговите реплики в предаването бяха по-премерени от моите сега.
  Не разбрах, според теб откъде идва хомосексуалността - а)от гена; б)от възпитанието и въздействието на обществото; в)от орисванията на добрата фея
  Преди да говориш за ubermench, все пак диференцирай общото понятие "фашизъм" от "нацизъм". Ако търсиш пълно съответствие на понятията, трябва да отречеш и че съюзът на Расате е фашистки, понеже, все пак, има И характеристики, които не отговарят на христоматийното определение за фашизъм.
  Хомосексуалният фашизъм е фашизъм защото:
  Си служи с насилие, агресивна пропаганда, подтиска и оказва натиск да бъдат репресирани инакомислещите.
  Идеята за ubermench също присъства в по-крайните му форми, в които хомосексуалността се свързва с висша надареност, но да кажем в Бг тези крайни форми не са особено популярни.

  ОтговорИзтриване
 68. Хомосексуална пропаганда, ти изобщо знаеш ли колко щати са анти-гей?
  И нали за България говорехме...

  А за примера с момичето, искаш да ми кажеш, че всички лесбийски са жертви на насилие от страна на мъже, така ли? А гей мъжете... те какво?
  (Видяло се е, че няма да напусна дискусията още)

  ОтговорИзтриване
 69. Дадох ти конкретни случаи. Поне такива, които знам в детайли.

  А за гей мъжете ти казах, че имам познат с подобен случай. Доста брутален случай между другото. Някои родители просто побъркват децата си. Но не ми се разказва тук. Въпроса е, че тези неща са ме убедили достатъчно за какво става дума.

  Между другото имам и друг познат, по далечен, но той просто си е развратен човек, обича да стига до крайности. Негов избор, но НЕ и да го натрапва на обществото като нормален. Макар че ако се розрови човек, сигурно и там ще открие логически причини за всяко нещо. Както се казва, всичко тръгва от семейството.

  Например в секса има хора, които стигат до големи крайности (които си имат и логичното психологично обяснение) и извратености, те са си техен избор, разбира се това им съсипва психиката, но не могат да го налагат и да искат това да се приеме за нормално. Насаме да си правят каквото искат.

  Е, в Пирогов по късни доби стават за резил, като ги докарат, но...хехе. Техен избор. Нелепо е. И грозно, МНОГО грозно.

  Свободата не значи свободия. Не знам правиш ли разлика между двете неща.

  ОтговорИзтриване
 70. eneya, ако съпоставим институцията "щат" с институцията България, то България в никакъв случай не е "анти-гей".
  Дали пък проблемът за теб не е, че прогейското управление на т.нар. държава България не е достатъчно обезпечено със съответните закони? :))

  ОтговорИзтриване
 71. България винаги е била толерантна с различно мислещите,обаче тук какво става.Свободата е едно свободията нещо различно.Свидетели на Ехова,сектанти,сега агитатори хомосексуалисти.Закони има,ама каква полза тие дето ги има не се спазват.Друг въпрос че хомосексуалистите сега могат да диктуват условия,да въвеждат своя мироглед

  ОтговорИзтриване
 72. Относно моето мнение нама никакъв намек , а отавих един добронамерен каментар

  ОтговорИзтриване
 73. ,,,Разбрах , че не писано от Пламен

  ОтговорИзтриване
 74. Kras, комплиментите ти са за автора на статията :)
  Аз само споделям мнението му.

  ОтговорИзтриване
 75. смятам, че се обръща прекалено много внимание /вкл. и аз / на гейовете и проблемите им.
  Докато изразяваме мнението си за тях... всъщност им помагаме да постигнат целта си - публично веене на задници с цел скандализиране на обществото.
  ...което от своя страна да доведе до стандартното им хлечене, че са бити и онеправдани.

  ОтговорИзтриване
 76. Според мен публичното веене на задници не е цел, а средство за постигане не на социално равенство (което е неоспорим факт), а на привилегии. Борбата е за влияние.

  ОтговорИзтриване
 77. А ето какво казва защитник на "онеправданите" хомосексуалисти в коментар под същата тази статия в Свежо.нет:

  "Не ми говори за обикновените хора. Обикновените хора не струвате пукната пара, както е известно още от древността". (линк)

  На какво ви миришат подобни изрази?

  ОтговорИзтриване
 78. Това е коментар на Точка в блога на MadWizard :
  Мисля, че съм толерантен човек и уважам различните, нормалните - също, правото на избор на всеки, стига да не го демонстрира грубо и да не навлиза в личното ми пространство.

  Хомосексуализмът не е болест и не е заразен. Би трябвало обществото да го разбере.
  Има достатъчно световноизвестни имена, доказали таланта си. Имам и такива познати и приятели, на някои шапка им свалям, изключително кадърни и читави хора.

  Само че те не се афишират по този комичен начин с разни предизвикателни атрибути, защото не се чувстват различни или онеправдани в нищо - нито в личния живот, нито в работата си. И околните ги приемат и ценят именно заради това, просто като хора.

  Смешни и ненужни са демонстрациите по този начин. Искат се някакви незнайни права, които всъщност не са нарушени. Трезвомислещите ги приемат нормално, не са преследвани както преди години за интимния си живот. С показност в стил Азис се постига само обратния ефект и ексцесии от незрели мозъци.

  Имам две момчета, но не съм застрахована, че утре те няма да станат различни. Или че няма да заживеят с жени от друга раса или религия. И да ме боли, това ще е техният избор и ще го уважа. Така и никой не е застрахован за същото относно децата си, приятелите, близките.
  Затова всякакви крайности в мисленето и демонстрации (и от двете страни) са излишни.

  ОтговорИзтриване
 79. Това кой и как ще демонстрира или афишира каквото и да било различие по никакъв начин не може да пречи на никого. Дали е излишно, комично или смешно е проблем на демонстриращия. Дали е нужно-също.

  Не се искат незнайни права, а се искат СЪЩИТЕ права каквито имат и хетероексуалните-правото да сключват брак (или както и да се наричат еднополовите съюзи) и правото да осиновяват деца. С други думи правото да живеят добре. Това е. Какво право имаме останалите да им го забраняваме?

  ОтговорИзтриване
 80. Hunter, отговорът на въпроса ти е тук
  Дълбоко се съмнявам, че тези факти не са ти известни. Затова мисля, че коментарът ти не е нищо повече от смешен опит за евтина манипулация.

  ОтговорИзтриване
 81. Статията е пълна с откровени глупости (да не кажа лъжи). Особено за връзката между хомосексуализъм и педофилия. Споменават се "научни" изследвания, анкети, данни, но не се предоставят източници. Който е достатъчно грамотен може да намери надеждни източници на информация, а не да вярва на разни пропаганни сайтове.

  Всъщност да се спори с невежи е загуба на време, така че аз се оттеглям от дискусията.

  ОтговорИзтриване
 82. Hunter, но хомосексуалистите правят точно същото, казват, че има изследвания, но и до сега не съм чул от тях и едно сериозно изследване.

  А и по горе написах някои неща, свързани със личнен досег с такива хора, но на никой не му се мисли под повърхността. Аз лично съм видял, че тези гейове, травестити и т.н. са хора с големи комплекси и проблеми. Както и научно е доказано.

  Единствените неандерталци, освен ан расате побойниците са и самите хомосексуалисти и тези, които уж са толерантни, но така прикриват всъщност незаинтересоваността си, защото съм сигурен, че никой толерантен не би искал детето му да стане такова, така че това е чиста проба позьорство. Но е смешно как гейовете не могат да прозрат нещата.

  ОтговорИзтриване
 83. Hunter връзката на хомосексуализма с педофилията се доказва и от друг безспорен факт. Асоциацията на педофилите NAMBLA е член на най-голямата и влиятелна гей-организация ILGA в продължение на цели 10 години, заради което ILGA губи статута си на асоцииран член към ООН. След отстраняването си от ООН ILGA заличава NAMBLA от членовете си, в стремежа си да си върне асоциативния статут в ООН. Според едни източници ILGA си връща статута (от който е лишена заради педофили в редиците си), според други, и до днес са вън от ООН. Нашите гейорганизации също са свързани с ILGA (вижте линковете в сайтовете им), която за цели десет години е и педофилска организация.

  ОтговорИзтриване
 84. Дългогодишният главен редактор на Journal of Homosexuality (приемано за най-авторитетното хомосексуалистко списание) Jоhn DеCеcco пише статии и в педофилското списание Пaидика, и то без да се притеснява от това.
  Иначе, фактът че педофилията е три пъти по-разпространена сред хомосексуалистите, отколкото сред нормалните също е неопровержима статистика (с което не бива да определяме всеки гей за педофил).

  ОтговорИзтриване
 85. http://www.redhouse-sofia.org/Event.aspx?id=4635 Ето ви още един гнусен пример за връзка между педофилия и хомосексуализъм

  ОтговорИзтриване
 86. Как допускаш, че в сайт като "ХуЛите.нет", в който властта е превзета от хомосексуалисти, те ще допуснат създаване на литературен кръг "Мисъл", който да се ръководи от човек, писал в блога си за "Хомосексуалния фашизъм"?
  Това е напълно невъзможно. Те ще се борят с всички средства, но няма да изпуснат властта и тъй като лицемерието им няма граници, те ще представят така нещата, че хората, с противното на тяхното мнение, да изглеждат смешни и дори ще ги нарекат накрая, чрез един от собствениците на сайта - "смехурковци". Интересното е, че пишещите в този сайт са наплашени, не смеят да гъкнат, защото ще бъдат представени от хомосексуалистите, превзели властта, като хора, които не са с всичкия си, след което устата ще им бъде затворена много грубо. Това поведение ако не е дискриминация спрямо изповядващите християнските ценности, здраве му кажи.

  ОтговорИзтриване