11 юни 2009

Арогантността на Сергей или новият феодал-филантропизъм


Има ли български политик, който с чест да стане от стола си? Какви успехи отчита премиерът? Кого впечатляват стъкмените статистики?
Аз съм гражданин на България и ме вълнува ненаказаността на престъпната олигархия тук.
Не искам крадци и съмнителни бизнесмени да са в законодателната и изпълнителната власт. В медийната – също. Не искам, ако не са - явно - там, да бъдат политически кукловоди в сянка.
Не искам съществуването ми, сведено до физическо оцеляване, да зависи от политически проститутки и необуздана корупция на всички нива. Другарю премиер, кой, ако не Вие самият, е отговорен за беззаконието? Абсурд след абсурд –
това е, което се случи по време на управлението Ви.
Вашите съветници водят ли статистика на абсурдите? С нея бихте си вдигнали реалните проценти. Кой допусна това – Галевци, Ковачки и так далее - да са днешните феодал-филантропи? Аз или Вие? Къде е Вашият предшественик Жан Виденов?
Вероятно там, където ще бъдете и Вие. Но не съвсем, нали?
Евреите не си оставят магарето в калта. А и не съм виждал евреин с магаре (дори и украински).7 коментара:

 1. С богатият си опит в областта на пропагандата (съизмерима само с Гьобелсовата) партията на Станишев няма как да не формира този тип дебилно говорене. Проблемът е в това, че преди източниците на информация бяха контролирани от комунистическата партия и думите на Партията не будеха съмнение. Днес реалностите са други. Неслучайно червените кардинали започнаха изкупуването на медии, опити за контролиране на интернет пространството и т.н. - дейности в които е впрегнат огромен властови и финансов ресурс. Според мен усилията им са напразни. Безвъзвратно отмина времето на тотален контрол върху информацията. Затова този тип Станишево говорене звучи кухо, смешно и като ехо от миналия век.

  ОтговорИзтриване
 2. Лошото е че има много оглупели бабички и старци, които точно по запалянковски ще гласуват за гадните кумуняги. П.С. Лошото е че и разБойко е от същото тесто и не е никаква алтернатива, а просто друго пипало на октопода.

  ОтговорИзтриване
 3. Храня изключително неудобрение към "човека медии". И както самия той иска да бие само с един глас, аз също искам да бие, та да го види и него народа.
  Наистина обаче "човекът медии" е много прав в едно отношение. Много ни е лош човешкия материял. Лош е след като толкова пъти изкачи на пиедестала на власта разни самозванци с надеждата че това са новите месии.
  Хак да му е на целокупния български народ задаващото се управление.

  ОтговорИзтриване
 4. Въпросът не е в това,какво и как говорят престъпниците около Станишев,а как коментира т. нар. електорат.Докато болшинството от нас спят и не реагират на безумията,с които експериментират с нас властимащите/като тест за издръжливост на абсурдите,на които сме подложени/,статуквото ще се възпроизвежда.Няма значение,дали ги осъждаме по форумите.Важно е какво на практика правим,за да не мърморим недоволни срещу цинизма и арогантността на т. нар. управляващи.

  ОтговорИзтриване
 5. Аз не мисля, че т.нар. електорат :) само си говори. Помисли сам. Първо управляваха червените с идеята, че са вечни. Свалиха ги. После дойдоха сините, с идеята, че ще победят "с малко, но завинаги". Свалиха ги. После дойде царя, да ни оправя за 800 дни. Свалиха го. Сега дойдоха червените, царя и Доган (Тройния пакт), които също проповядват, че са единствени и безалтернативни. Само че и те май са пътници :) С други думи искам да кажа, че българският народ не е толкова овчедушен. Напротив, действа по чисто европейски начин. На избори сваля този, който не се е представил добре. Независимо какво е говорел или говори.

  ОтговорИзтриване
 6. Абе сваляме ги, но едно е сигурно 20 год. от най-хубавите ми години минаха в постоянна криза, преход, рекет и ядене на дървото.

  ОтговорИзтриване
 7. Brave, имам достатъчно основания да търдя, че "сините" са създадени от "червените". С цел трансформиране на политическата власт в икономическа. Колко пъти през четири години да ги сваляме с "умно" гласуване? Както казва "анонимен", животът ни ще свърши, докато ги сваляме...

  ОтговорИзтриване